FOTO: null

Najbolji fudbaler RS u izboru FSRS i Sportskog žurnala je napadač Radnika Marko Obradović koji je dobio nagradu Velimir Sombolac.

Zlatna povelja "Miljan Miljanić" za fudbalsko stvaralaštvo i izuzetna dostignuća otišla je u ruke dvojice legendi najvažnije sporedne stvari na svijetu Draganu Džajiću i Predragu Mijatoviću. 

FSRS je danas podijelio po šesti put priznanja za najbolje pa je tako igrač banjalučkog Željezničara Bojan Marković dobio nagradu za najperspektivnijeg fudbalera koja nosi ime "Srđan Kačar". 

Trofej "Ilija Miljuš", koji se dodjeljuje za najboljeg trenera otišao je u ruke Slobodana Starčevića, šefa stručnog štaba Krupe. 

Nagrada " Ilija Pantelić" za najboljeg fudbalskog radnika je dodijeljena Miloradu O. Laletu iz Istočnog Sarajeva. 

Najbolji sudija je Zoran Grbić iz Prijedora, a po prvi put su dodjeljene nagrade za najbolju fudbalerku i futsal igrača. Priznanja su otišla u ruke Marije Aleksić koja igra za Ferencvaroš i Srđan Ivanković koji nastupa za Ekonomac iz Kragujevca. 

Nagrada za životno djelo "Dr Milan Jelić" otišla je u ruke Đorđa Vučinića.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )