FOTO: Srpska Info

Luka P. (20), Kristijan M. i maloljetni F. M. (17) uhapšeni zbog sumnje da su oteli 21-godišnjeg Nenada A. i nanijeli mu povrede, pušteni su iz pritvora. Lisice na ruke stavljene su im kada je kidnapovani Nenad uspio da se izbavi iz kuće u okolini Beograda i pozove policiju iz komšijske kuće.

Filmska otmica dogodila se na Badnji dan, u ranim jutarnjim satima, oko 5 časova. Otmičari i njihova žrtva od ranije su se poznavali a preko jedne zajedničke poznanice namamili su ga da oko 5 ujutru siđe na parking iza zgrade na Bežanijskoj kosi.

Kada se Nenad pojavio, strpali su ga u automobil i odvezli u kuću u beogradskom naselju Leštane gdje su otpočeli svoju torturu.
Kako su mediji danas prenijeli, njega su sjekli nožem po koži, a onda su taj nož zagrijevali praveći žarač kojim su ga pekli. Tukli su ga i zlostavljali do rano u zoru.

Kada im to nije bilo dovoljno, navodno su ga natjerali da se obuče u žensku odjeću, a sve su snimili telefonom. Otmičari su pred zoru klonuli i zaspali, a Nenad je taj trenutak iskoristio i pobjegao kroz prozor.

Otrčao je do prve komšijske kuće, ispričao da je otet i zamolio ih da pozovu policiju. Ubrzo su u kuću u Leštanu upali policajci i uhapsili mlade otmičare. Na saslušanju su ispričali da im je Nenad bio dužan 750 evra, odnosno 500 u kešu i 250 koliko vrijedi sat koji je trebalo da preproda, u čemu nije uspio jer ga je oštetio.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )