FOTO: InfoBijeljina

U opštini Ugljevik danas je nagrađeno pet najljepše uređenih dvorišta pod Majevicom.


Miloradu Mićiću iz Donje Trnove, koji je pobjedio u konkurenciji 10 domaćinstva, koliko je bilo u najužem izboru, šef kabineta načelnika Milorad Jovičić uručio je prvu nagradu od 500 KM.
-Dobra volja, ljubav prema cvijeću je tajna uspjeha-rekao je Mićić.

Šef kabineta načelnika Ugljevik Milorad Jovičić istakao je da je ovo lijep primjer kako se čuva i njeguje životna sredina.

-Ovakve akcije imaju značaj da motivišu domaćinstva da uljepšaju svoja dvorišta a samim tim i naše opštine-rekao je Jovičić i najavio dalju podršku opštine Ugljevik ovakvim akcijama.

U ime komisije za ocjenjivanje najljepšeg dvorišta, načelnica za finansije opštine Ugljevik Ruža Jović rekla je da je ocjenjivano  održavanje i urednost dvorišta, uloženi trud, izbor i njegovanje biljaka, poštovanje tradicije i elemenata ovog podneblja.

Jovićeva je navela da je za ovu namjenu izdvojeno 1.500 KM za pet nagrada iz lokalnog budžeta.

-Ljudi su srećni sa malim stvarima, osjeti se veliko zadovoljstvo kod domaćinstava koji su učestvovali u ovoj akciji, zato ćemo sa zadovoljstvom nastaviti ovakve i slične akcije kojima se uređuje naš Ugljevik-rekla je Jovićeva i zahvalila svima koji su učestvovali u ovoj akciji.

Drugoplasirano domaćinstvo dobilo je nagradu od 400 KM a trećeplasirani 300 KM, četvrta nagrada iznosila je 200 KM a peta 100 KM.
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )