FOTO: null

Policija u Berlinu izdala je šest naloga za hapšenje osumnjičenih za krvavi napad na državljane BiH, u kojem je život izgubio D.H. (31), a trojica ranjena.

Iako iz policije kažu da se osumnjičeni nalaze u bjekstvu, njihov identitet su saznali od ranjenih koji su saslušani u bolnici, a koji su prepoznali napadače. Prema prvim informacijama, i napadači su državljani BiH.

Iz policije su odbili da komentarišu da li je motiv napada rivalitet dvije suparničke porodice, o čemu se najviše spekuliše u njemačkim medijima.

Inače, policija i dalje obezbjeđuje bolničke sobe gdje su zbrinuti državljani BiH jer se strahuje da postoji mogućnost da se napadači provuku i ponovo ih napadnu.

Podsjećanja radi, D.H. (31) je ubijen, a još tri bh. državljana su ranjena u berlinskoj četvrti Veding dok su izlazili iz zgrade. Sve se odigralo brzo, a prema jednoj verziji napadnuti su se sukobili sa napadačima veče prije u jednom ugostiteljskom objektu.

Kako navode njemački mediji, oružanom obračunu dvije bh. porodice porijeklom iz Bijeljine prethodila je svađa prije nekoliko dana uzrokovana višegodišnjom netrpeljivošću.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )