FOTO: null

Tridesetdvogodišnji Banjalučanin čiji su inicijali N.Š. uhapšen ja nakon što je vrijeđao policiju, a po puštanju iz Policijske stanice Banjaluka-Obilićevo pokušao je opljačkati apoteku "ABC-farma".

Banjalučanin je uhapšen u subotu, 4. februara, oko 20.00 časova u ovom gradu kada je odbio da policiji pokaže lična dokumenta, nakon čega ih je vrijeđao nazivajući ih pogrdnim imenima, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka. 

Policija je nakon hapšenja kod N.Š. pronašla i oduzela nož, a izvršenim testiranjem kod njega je utvrđeno prisustvo alkohola i droge u organizmu. 

On je nakon ispitivanja sproveden u odgovarajuću medicinsku ustanovu u Banjaluci na dalje postupanje. 

Iste noći, oko deset minuta iza ponoći N.Š je ponovo uhapšen zbog sumnje da je pokušao tešku krađu u apoteci u Ulici cara Lazara u Banjaluci. 

N.Š. je nakon kriminalističke obrade uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka pušten na slobodu, a protiv njega slijedi izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično djelo pokušaj teške krađe. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )