FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će nakon maglovitog jutra biti sunčano vrijeme, uz sličnu temperaturu vazduha kao prethodnih dana.

Oko rijeka i po kotlinama na istoku, sjeveru i zapadu česta sumaglica i magla, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Duvaće slab sjeveroistočni i istočni vjetar, na jugu slaba bura. 

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus pet do nula, na jugu do tri, a u višim predelima do minus devet stepeni Celzijusovih. Dnevna temperatura vazduha biće od četiri do devet, na jugu do 13 stepeni Celzijusovih, a u višim predjelima i krajevima sa dužim zadržavanjem magle znatno hladnije. 

Jutros je hladno, uz maglu koja ponegdje smanjuje vidljivost i ispod 100 metara, pogotovo oko rijeka i po kotlinama. 

Vjetra skoro da nema, samo na jugu duva slaba bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda 

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Kalinovik i Sokolac minus devet stepeni Celzijusovih, Gacko minus sedam, Nevesinje minus šest, Bileća minus pet, Šipovo minus četiri, rupa na Uni, Drinić, Rudo, Han Pijesak i Srebrenica minus tri, Čemerno, Višegrad, Mrkonjić Grad i Prijedor minus dva, Bijeljina, Mlječanica i Banjaluka minus jedan, Srbac, Doboj, Novi Grad i Zvornik nula i Gradiška jedan, Trebinje dva stepena Celzijusova. 

Snijega jutros ima samo i Han Pijesku osam centimetara i u Mrkonjić Gradu dva centimetra.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )