FOTO: null

Na tehno-zabavi koja je protekle noći održana na zeničkom izletištu Smetovi, došlo je do incidenta u kojem je nepoznati muškarac preminuo nakon narušavanja javnog reda i mira.

Prema riječima Aldine Ahmić, portparola Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, muškarac se sinoć suprotstavljao policijskim službenicima prilikom hapšenja, a nanio je i oštećenja vozilu hitne medicinske pomoći.

Zbog izazivanja incidenta, policajci su ga zatim priveli u maricu. Međutim, na putu do Policijske stanice Crkvice, muškarac je izgubio svijest i preminuo.

Ahmićeva otkriva da je muškarac čiji identitet još nije potvrđen preminuo najvjerovatnije zbog posljedica konzumiranja psihoaktivnih supstanci.

"Po nalogu tužioca tijelo preminulog je prevezeno u prosekturu Kantonalne bolnice Zenica, gdje će biti izvršena obdukcija, da bi bio utvrđen uzrok smrti", navodi se iz MUP-a ZDK.

Policija obavlja uviđaj na mjestu incidenta.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )