FOTO: null

​Glomazni balkon koji okružuje ovaj stan površine oko 750 m2, ima nevjerovatni pogled na stazu Formule 1 i slavnu luku Monaka, Port Herkules. Ovaj nevjerovatni stan u Monaku koji se prodaje po nevjerovatnoj cijeni odgovoriće na sve vaše potrebe.

Za početak, ovaj posjed koji se zove Le Panorama, posjeduje pet podruma, šest spavaćih soba i četiri parking mjesta, a uz to, skoro je renoviran. Kada vam dosadi šetnja među mega bogatim i poznatim ljudima, ovaj stan će vam ponuditi svoj nevjerovatni balkon, kao savršeno skrovište koje vam daje priliku da uživate u pogledu, bez ometanja.

Osim toga, dobićete i svoj privatni bioskop, smješten u zvučno izolovanoj prostoriji koja vam može služiti i kao studio za snimanje.

Drveni podovi i izoblje prostora u ovom stanu dekorisani su na najbolji način, dok sam stan ima dvorstruki prijemni prostor i glomaznu kuhinju opremljenu vešernicom takođe.


Glavna spavaća soba ima svoju garderobu i privatno kupatilo, a tu je takođe i dodatnih pet spavaćih soba sa sopstvenim kupatilima, toaleti za goste i odvojena garderoba.

U cijenu od preko sedamdeset miliona eura uključen je i njameštaj, kreiran po mjeri baš za ovaj stan. Art Deco dizajn je definitivno ono što će najlakše okarakterisati ovaj prostor, koji u sebi sadrži i najnoviju tehnologiju.

Dodatni životni prostor otvorenog plana nudi vam drugi dio, trpezariju, kuhinju i kancelariju.


Ako svemu tome dodamo činjenicu da se stan nalazi u drugom najmanjem gradu-državi, u samom srcu francuske rivijere koja je poput magneta za bogate i poznate, onda možemo znati da će vam prve komšije biti neki zaista interesantni ljudi, poput Luisa Hamiltona, Nikoa Rozberga, holivduskih zvijezda, pjevača i supermodela.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )