FOTO: null

„Etihad ervejz“ nudi povratnu kartu od Londona do Melburna koja košta za 70.500 evra! To podrazumeva boravak u „penthausu na nebu“ – apartmanu „The Residence“ u najvećem putničkom avionu na svijetu.

Ova cijena je nadmašila do sada najskuplju avionsku kartu na relaciji Njujork-Mumbaj koja je koštala oko 66.630 evra. 

Kupcima ove karte na raspolaganju će biti trosobni apartman u „erbasu A380-800“, sa ličnim batlerom i kuvarom. 

Na raspolaganju će im biti i dnevni boravak, spavaća soba i kupatilo sa tuš-kabinom. 

Apartman "The Residence" prvi je trosobni apartman na jednom komercijalnom letu i pomogao je kompaniji „Etihad ervejz“ da osvoji brojne nagrade za putovanje prvom klasom. 

Apartman je ukupne površine od 12 kvadratnih metara, nalazi se na gornjoj strani aviona A380 i prima jednu ili dvije osobe. 

Dnevni boravak ima 32-inčni LCD televizor, kauč prekriven kožom i dva trpezarijska stola, gdje vrhunski batleri služe jela koja su pripremili kuvari u avionu. 

Iz hodnika se ulazi u spavaću sobu koja se može pohvaliti velikim bračnim krevetom koji je prekriven dizajniranom italijanskom posteljinom. Na zid je fiksiran 27-inčni LCD TV. 

Prije slijetanja putnici se mogu osvježiti u kupatilu koje ima tuš, ogledalo za šminkanje i fen za kosu. 

Troškovi avionske karte uključuju i luksuzni prevoz do aerodroma, privatno prijavljivanje na let (čekiranje karte), pristup privatnom salonu i osobu zaduženu za prtljag. 

„Etihad ervejz trenutno ima tri aviona koja su na raspolaganju za let iz Londona ka Melburnu, tako da naši gosti mogu uživati u pogodnostima i udobnosti na letu A380. To je kulminacija dugogodišnjeg napornog rada i ogromnog poduhvata stotina ljudi“, rekao je viši potpredsjednik za marketing „Etihad ervejza“ Šejn OHara.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )