FOTO: visoko.ba

Iako bi se reklo da nemaju ništa zajednično, osim želje da budu na vlasti, ljute političke protivnike iz Republike Srpske ipak povezuje još nešto – horoskopski znak.

Tako da na političkoj sceni Republike Srpske, bar među onim najpoznatijim političaraima, imamo najviše riba u horoskopu.

Danas je rođendan predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović, ali i predsjedniku PDP, Branislavu Borenoviću.

Već 9. marta rođendan je i bivšem predsjedniku SDS, Vukoti Govedarici, ali riba u horoskopu na političkoj sceni ima još.

Dan poslije njega rođen je lider NDP, Dragan Čavić, a dva dana poslije njega i lider SNSD i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Ribe ne vladaju samo u BiH, već i u Srbiji, jer je 5. matra, onosno sutra, rođendan i predsjedniku Srbije Aleksandaru Vučiću.

Mnogi bi reki da se radi o zanimljivoj slučajnosti, dok će oni koji vjeruju u horoskop vjerovato imati i neko drugo objašnjenje.

Sudeći prema horoskopskim znakovima, možda bismo za neke krize u Bosni i Hercegovini, mogli da optužimo i retrogarani Merkur, ili pomoć potražimo od nekog astrologa.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )