FOTO: Instagram

Instagram dobija novo "vizuelno osvježenje", a to će se odnositi na novi logo, font i marketinški raspored preko cijelog ekrana. Kako se navodi u kompaniji, novi dizajn stavlja sadržaj u centar sa fokusom na jednostavnost i samoizražavanje.

Gardijent
 
Za novi logotip, gardijent, koristili su inovativan proces 3D modeliranja kako bi ga učinili živahnijim. 
 
"Uzbuđeni smo što možemo da oživimo Instagram iskustvo, kroz energiju našeg ponovo zamišljenog gardijenta", navodi se u saopštenju kompanije.
 
Novi tip slova: Instagram Sans
 
Tokom dizajniranja Sansa, cilj je bio da font postane globalno dostupan, a to je postignuto partnerstvom sa jezičkim stručnjacima širom svijeta, kako bi se društvena mreža prilagodila globalnim pismima, uključujući arapska, tajlandska i japanska, pišu Magazin Novosti.
 
"Instragram Sans inspirisan je elementima dizajna, koji naša zajednica vidi svaki dan, našim logotipom i natpisom. Naš novi font naglašava naš poseban identitet. Novi tip slova biće deo Instagram Storija i Reelsa", zaključili su u kompaniji.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )