FOTO: Telegraf.rs

Ispijeno lice i promrzli, krvavi nos - tako izgleda Ninoslav Jovanović koji se sada već nalazi iza rešetaka u niškom MUP!

Malčanski berberin, kako je Ninoslav prozvan u javnosti zbog bizarnog poriva da svoje žrtve šiša do glave nije pružao nikakav otpor, mirno je posmatrao policajce koji su ga opkolili.

Ne samo što je Jovanović miran, već mu se na licu, čini se, primjećuje i olakšanje, što i ne čudi ako se uzme u obzir činjenica da se obruč oko njega sve više stezao, da je bio gladan i da se smrzavao, ali je odbijao da se preda, piše Telegraf.rs.

Na slici se vidi i kako mu policajci oblače jaknu, budući da je tokom sedamnaestodnevnog bega bio ne samo izgladnio već i promrzao.

Ninoslav pogledom kao da ih moljaka, kao da je nevinašce koje ništa nije uradilo, primjećuje Telegraf.

Njega su danas pripadnici MUP locirali i uhvatili na malčanskom groblju, gdje se sakrio u šipražju i to nepuna tri sata otkako je viđen kako se slobodno šeta selom.

Lokacija na kojoj je uhapšen nalazi se na 200 do 300 metara od njegove kuće, a noć je proveo u štali jednog od komšija, koji ga je dobro poznavao.

Pogled koji možda otkriva i neku bezrazložnu nadu upućen je policajcu, koji ga je kroz nekoliko trenutaka sproveo u policijsko vozilo i odveo u PU Niš.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )