FOTO: null

Najtrofejniji i najveći fudbalski klub Crvena Zvezda iz Beograda prepoznala je talenat članova Akademije „Savo Milošević“ iz Etno sela „Stanišići“ Đorđa Todorovića i Ogija Kosanovića. Kosanović i Todorović dio su Zvezdine najmlađe selekcije dječaka rođeni

Na svojim prvim nastupima za Crvenu Zvezdu Kosanović je dostojanstveno branio mrežu crveno belih, dok je Todorović postizao zlatne pobjedničke golove na turnirima u Valjevu i Bačkom Jarku, te su svojim zalaganjem i trudom opravdali poziv Crvene Zvezde . 

Kosanović i Todorović su u prethodnom periodu sa svojim saigračima iz Akademije „Savo Milošević“ osvojili brojne medalje i trofeje na najprestižnijim fudbalskim turnirima, kao i pregršt individualnih nagrada, Ogi Kosanović kao najbolji golman, Đorđe Todorović trofeje za najboljeg igrača i strijelca. 

Semberija je još jednom prepoznata kao kolijevka fudbalskih talenata. 

Zanimljivo je pomenuti da Đorđe Todorović i Ognjen Kosanović dijele i školsku klupu kao učenici III1 odjeljenja OŠ „Sveti Sava“ iz Bijeljine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )