NAJLJEPŠA PRIČA Ćurevac: Dokazali smo da smo najbolji
FOTO: InfoBijeljina

Finalna serija košarkaškog prvenstva Republike Srpske između Budućnosti i Slavije sigurno je najljepša sportska priča mjeseca. Četiri uzbudljiva duela, neizvjesne završnice, ali i sportsko ponašanje i čestitanje na kraju pokazalo je da košarka ima čime da se pohvali.

Jedan od junaka u osvajanju šampionske titule bio je Haris Ćurevac. Bio je najefikasniji u četvrtom meču sa 24 poena, a ističe da je njegov tim pokazao kvalitet tokom čitave serije.

– Nevjerovatno finale je iza nas kako na terenu tako i na tribinama. Vratiti se sa minus 19 i pobijedili u paklenoj atmosferi koja je bila u tom momentu u dvorani, mogu samo kvalitente ekipe i sa sjajnim karakterom kao i dobro vođene sa klupe. Mi smo imali sve to i na kraju smo pokazali da smo najbolji tim u ligi – istakao je Ćurevac.

Nakon dolaska trenera Josipa Pandže, a zatim i kvalitetnih pojačanja Budućnost je bila proglašena za prvog favorita takmičenja. Košarkaši su izdržali taj pritisak.

– Nije jednostavno biti favorit u bilo čemu, realnost je da se danas u sportu dešavaju svakakva iznenađenja i da nije bilo nimalo lako opravdati tu ulogu. Ipak nismo pokleknuli nijednog momenta, izdržali smo taj pritisak i zasluženo slavili trofej i plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Još jednom bih da čestitam ekipi Slavije na fer i korektnoj igri a mojim saigračima i trenerima želim da uživamo u ovome- dodao je Ćurevac.

U Budućnosti će nakon slavlja da krenu sa pregovorima jer žele da šampionsku ekipu zadrže ma okupu i da je dodatno pojačaju sa dva košarkaša za elitni rang.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Vaš komentar

Komentari ( 0 )