FOTO: null

Učenici Osnovne škole „Knez Ivo od Semberije“ koji su postigli zapažene rezultate na takmičenjima i na najbolji način predstavili školu, nagrađeni su dvodnevnim izletom sa prenoćištem na Zlatiboru.

Grupa od 50–ak učenika od V do IX razreda, najboljih učesnika takmičenja iz matematike, fizike, srpskog jezika, vjeronauke, francuskog i engleskog jezika te rukometne sekcije i sekcije Crvenog krsta posjetiće ovog vikenda Višegrad, Sokolac, manastire Dobrun, Rača i Soko Grad.

U okviru projekta „Učim-upoznajem“ koji su osmislili nastavnici ove osnovne škole nagrađeni učenici će se upoznati sa ljepotama  zavičaja i značajnim istorijskim i kulturnim vrijednostima.

Cilj ovog projekta je obogaćivanje i proširivanje znanja o kulturno-istorijskim znamenitostima u Republici Srpskoj,  unapređenje znanja iz istorije, geografije, biologije, fizike, srpskog jezika, vjeronauke te podsticanje učenika na veće zalaganje u nastavi i vannastavnim aktivnostima


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )