FOTO: null

Svim vjernicima, koji sutra slave Božić, čestitke su uputili mnogobrojni funkcioneri i predstavnici javnog i političkog života BiH.

Mladen Ivanić, predsjedavajući Predsjedništva BiH, je poželio sretan Božić svim katolicima u BiH i dijaspori uz želju da praznične dane provedu sa svojim najbližima u miru i radosti.

Milorad Dodik, predsjednik RS, je vjernicima katoličke vjeroispovijesti poželio da radost Hristovog rođenja ispuni srca i domove vjerujućeg naroda i osnaži vjeru i nadu na putu mira, ljubavi i tolerancije među ljudima.

Nermin Nikšić, premijer FBiH, vjernicima katoličke vjeroispovijesti uputio je božićnu čestitku u kojoj im je poželio da najradosniji praznik provedu u sreći i ljubavi.

Dragan Čović, član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, je svim katolicima u BiH uputio čestitku uz želju da proslava ovog praznika obiluje veseljem u porodicama.

Katolički Božić je građanima BiH, koji ga slave, čestitao i Valentin Incko, visoki predstavnik u BiH.

"Želim vam čestit Božić i blagoslovljenu Novu godinu", istakao je Incko.

Praznik su katolicima u BiH čestitali Nedeljko Čubrilović, predsjednik Narodne skupštine RS, Slobodan Gavranović, gradonačelnik Banjaluke, i Ljubo Bešlić, gradonačelnik Mostara.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )