FOTO: null

U susretu devetog zaostalog kola Prve lige Republike Srpske za rukometaše u goste ekipi Bijeljine dolazi ekipa Hercegovine iz Nevesinja.

Razlog zbog kojeg je utakmica u pomalo drugačijem terminu jeste bolest igrača RK Hercegovina. Naime, ovaj susret je trebao da bude odigran u nedelju. Kako navode u taboru Rukometnog kluba Bijeljine utakmica koja se igra u srijedu neće biti ni malo laka ni za jednu ekipu. Ekipa iz Nevesinja koja se prethodnih godina konstatno borila za opstanak i koja je prošle godine bila poslednjeplasirana ekipa na tabeli, ove godine, dosta pojačana, sa nekoliko igrača koji su nastupali u najvišem rangu takmičenja sigurno ne dolazi u Bijeljinu "spuštenog koplja". Trenutno zauzimaju treće mjesto na tabeli a cilj im je ulazak u Premijer ligu BiH. Na tom putu u predstojećem kolu stoji im mlada ekipa Bijeljine, predvođena sa dva iskusna igrača.

- Naša ekipa u dosadašnjem dijelu prvenstva ima velike oscilacije u igri, što je nešto sasvim uobičajno za jednu mladu ekipu, ali u nekoliko utakmica smo zasijali pravim sjajem i pokazali mnogim velikim ekipama kakav se rukomet igra u našem gradu. U goste nam dolazi jedna iskusna i dobra ekipa, sigurno da će gledaoci moći da gledaju jednu sjajnu rukometnu predstavu.

Pozivamo publiku da dođe u što većem broju i da podrže mlade rukometaše koji na najbolji način predstavljaju ovaj grad, izjavio je trener Bijeljine za portal InfoBijeljina - Miodrag Rakić.

 

Susret je na programu u srijedu 26.11. u 20:30 u sali Gimnazije. Dođite i podržite naše rukometaše!

 

 

 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )