FOTO: Gradska uprava Bijeljina

Nagrada od 1.000 KM za najbolje okićenu kuću tokom novogodišnjih praznika u Bijeljini pripala je Željku Zekiću iz naselja Ćipirovine, objavljeno je na sajtu Gradske uprave.

Druga nagrada i 500 KM pripalo je Đuri Blagojeviću iz Donje Mahale u naselju Suvo Polje, a treća nagrada i 300 KM Petru Maksimoviću u Novom naselju Janja.
 
Za najbolje okićen balkon nagrađeni su Branka Đurović u naselju Intergaj, Zorica Jovanović u Ulici Gavrila Principa i Sanja Trifković u Geteovoj ulici.

 
Nagrade za najbolje okićen izlog poslovnog prostora pripale su radnjama "Cvjetni kutak Smilje" i "Vučko".
 
Nagrada "Izbor gradonačelnika" od 1.000 KM dodijeljena je Dušku Vićanoviću iz naselja Suvo Polje, a u saopštenju se navodi da je četvoro djece u ovoj porodici najsjajniji ukras ove kuće.

 
Nagrade od 300 KM pripale su i ostalim prijavljenim na javni poziv za najbolje okićene kuće, Dragici Novaković u Kovačićima, Dušici Perić u Puškinovoj ulici i Vesni Bradarić Dujković u naselju Trnjaci.
 
Gradska uprava Bijeljina je prvi put ove godine organizovala konkurs za najljepše okićenu kuću i okućnicu, najljepše okićen balkon i najljepši novogodišnji izlog.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )