FOTO: null

Na svečanoj sjednici Skupštine opštine Ugljevik večeras su uručene nagrade pojedincima i preduzećima koji su u prethodnoj godini dali maksimum na unapređenju i razvoju opštine u različitim oblastima.

Povodom krsne slave opštine Ugljevik - Svete Petke Paraskeve, nagrade su uručili načelnik opštine Vasilije Perić i predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić. 

Perić je u svom obraćanju govorio o razvoju i modernizaciji opštine Ugljevik, rezultatima postignutim u proteklom periodu i razvojnim planovima za budućnost. 

"Hvala svima koji doprinose da Ugljevik bude razvijena opština, urbana sredina u kojoj je lijepo živjeti. U proteklim godinama se radilo, gradilo i zapošljavalo, realizovani su privredni, kulturni i drugi značajni projekti i Ugljevik je danas razvijena opština sa najvećim prosjekom plata u Republici Srpskoj", istakao je Perić. 

On je izrazio uvjerenje da će Ugljevik u narednom periodu održati ove pozitivne trendove. 

Zlatne medalje "Filip Višnjić" dodijeljene su Elisabeti Babić iz Laholma u Švedskoj za postignute rezultate u oblasti obrazovanja i kulture, Aci Tomiću i Dušanki Stevanović za postignute rezultate iz oblasti obrazovanja, Snežani Milošević za postignute rezultate u oblasti novinarstva i Mići Matiću za postignute rezultate u oblasti kulture. 

Srebrne medalje "Filip Višnjić" dodijeljene su za postignute rezultate iz oblasti obrazovanja Sanji Đukanović, Lazaru Bratiću, Petru Markoviću, Stanimiru Todiću i Vedranu Tešiću. 

Zlatne značke opštine Ugljevik dobili su firme "Kombi trans" i "Profi mont" za istaknut rad iz oblasti privrede. 

Dobitnici zlatne značke su i Anđelija Srijemac za istaknut dugogodišnji predan rad i iskazanu humanost, kao i Danijel Milićević za humanizam i doprinos u unapređenju kvaliteta pružanja zdravstvenih usluga Domu zdravlja Ugljevik. 

Jovan Mihajlović dobitnik je srebrne značke opštine Ugljevik za ispoljenu solidarnost i učinjeno humano djelo, kao i Radenko Grujičić za marljiv rad i iskazanu predanost. 

Zahvalnica opštine Ugljevik dodijeljena je Dobrili Jović za nesebično zalaganje i požrtvovan rad. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )