FOTO: null

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić organizovao je juče prijem povodom završetka školske godine za najbolje srednjoškolce ove podmajevičke opštine.

Opština je nagradila učenike koji su tokom školovanja imali prosek ocjena pet - "vukovce" i „đaka generacije“.

Perić kaže da je ovo tradicionalan prijem za najbolje srednjoškolce i čestitao profesorima i učenicima završetak još jedne uspešne godine.

Radoslava Simikić „Đak generacije“ istakla je da joj ovo priznanje "dosta znači, jer je to dokaz da se rad i trud isplate". "Kroz školovanje, trudeći se i radeći stekla sam mnogo znanja koji će mi pomoći da lakše savladan nastavu na fakultetu", rekla je Simikićeva.

Dragana Tomić, direktor Srednjoškolskog centra „Mihailo Petrović - Alas“, istakla je da je ova jubilarna 35 godina godina od kako postoji ova škola.

U školskoj 2015/2016. godini školu je završilo 138 maturanata, od toga su 22 učenika trećeg stepena, bravari i varioci, a ostali su četvrti stepen, gimnazijalci, učenici ekonomske struke, elektro i mašinske struke.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )