FOTO: null

Bijeljinski ribari ekipni su pobjednik regionalnog takmičenja amputiraca u pecanju udicom na plovak koje je danas održano na izletištu Pet jezera u Bijeljini.

Organizator takmičenja je Sportsko ribolovno društvo "Riba" iz Bijeljine, a nadmetalo se 15 ribara u pet timova iz Brčkog, Ugljevika, Zvornika i Bijeljine. 

Predsjednik ribolovačkog društva Miodrag Đukić rekao je Srni da je u pojedinačnom plasmanu prvo mjesto osvojio Slaviša Mačković koji je za dva sata upecao 3,48 kilograma ribe. 

Drugoplasirani Milan Letić je na plovak ulovio 3,45 kilograma ribe, a treće mjesto osvojio je Salčin Mehić koji je za dva sata upecao 1,90 kilograma ribe. 

Udruženje "Riba" iz Bijeljine godišnje izda 600 sezonskih dozvola za sportski riblov, a cijene su za seniore 78 KM, za lica starija od 60 godina godišnja ribolovačka dozvola je 43 KM, za lica sa invaliditetom 38 KM i za djecu 28 maraka. 

Udruženje sportskih ribolovaca gazduje na riječnim slivovima Drine i Save i mnoštva malih vodotoka u Bijeljini, a ukupna dužina svih vodotoka na području grada je 133 kilometra. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )