FOTO: null

Zvornička policija uhapsila je lice sa inicijalima D.L. u čijem je pasatu pronašla više od osam kilograma marihuane, saopšteno je iz CJB Bijeljina.

Policija je, kako saznajemo, u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske juče na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina u Zvorniku, zaustavila pasat koji je vozio D.L. 

Policija je izvršila pretresa automobila i "u unutrašnjosti istog, pronađeno je osam paketa oblijepljenih smeđom selotejp trakom u kojima se nalazila nepoznata, biljna materija koja svojim morfološkim karakteristikama podsjeća na opojnu drogu marihuanu. Prilikom vaganja pronađene materije utvrđeno je da se radi o ukupnoj količini od 8 kg i 774,1 gram", rekla je portparol CJB Bijeljina Aleksandra Simojlović. 

Uz prethodnu konsultaciju sa tužiocem, policija u Zvornik uhapsila je D.L. zbog počinjenog krivičnog djela Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

"Nakon završene kriminalističke obrade D.L. će od strane policijskih službenika uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Bijeljina", dodaju u CJB Bijeljiina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )