FOTO: null

Radnici „Elektrodistribucije” u Srebrenici u okviru redovne kontrole gubitaka na niskonaponskoj mreži utvrdili su neovlašćenu potrošnju električne energije u porodičnoj kući načelnika opštine Srebrenica Ćamila Durakovića, saznaje portal „Srpska onlajn”.

Isti izvor navodi da su radnici Radne jedinice "Elektrodistribucije" Bratunac prilikom kontroli ustanovili neovlašćenu potrošnju struje kojom se napajala kotlarnica i pomoćne prostorije. 

Na lice mjesta pozvani su službenici Policijske stanice u Srebrenici, koji su konstatovali neovlašćenu potrošnju. 

Nakon što je obračunska služba mjerenja odredila iznos visine kazne i uplate jednog njenog dijela, električna energija je uključena. 

Protiv izvršioca djela biće podnesena krivična prijava, a u postupku Radne jedinice "Elektrodistribucije" Bratunac pravna služba će voditi postupak pred sudom u Srebrenici. 

Pored načelnika opštine Srebrenica, u proteklom periodu za neovlašćenu potrošnju električne energije osuđivani su šef odborničke grupe u Skupštini opštine Srebrenica Suljo Čakanović i komunalni inspektor u opštini Srebrenica Ilijas Begić, a procesuirana je i neovlašćena potrošnja na pravnom licu Opštinske uprave Srebrenica, navodi portal "Srpska onlajn". 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )