FOTO: InfoBijeljina

Na poslovnoj zgradi u kojoj su smješteni brojni lokali i pojedina gradska preduzeća u Ulici Miloša Crnjanskog u centru Bijeljine, postavljen je natpis "Zabranjeno pušenje zbog curenja plina", što je izazvalo znatiželju korisnika ovog objekta, koji se pitaju da li je to opasno.

InfoBijeljina saznaje da tu "Bijeljina gas" nema instalacije, a da su natpis postavili vatrogasci. 

Kako saznaje InfoBijeljina, natpis je postavljen iz predostrožnosti nakon karakterističnog mirisa, a moguće je da je u pitanju amonijak, koji izlazi iz kanalizacionih cijevi.



Moguće je da je to posljedica obilnih voda koje su zabilježene proteklih dana i sedmica.

Jedan od sagovornika našeg portala kaže da je prijava uslijedila nakon što se jedan korisnik požalio da se u njegovom poslovnom prostoru osjeti plin.



„U jednoj kancelariji su se požalili da smrdi plin, pa je tako i prijavljeno, pozvani su vatrogasci, Civilna zaštita, policija. Pregledom terena i kancelarija, ljudi su rekeli nema nikakve opasnosti. Pokušavamo da nađemo i utvrdimo kakav je miris koji dolazi, jer u Bijeljini nema niko mjerač za koncentraciju plina“, rekao je za InfoBijeljina vlasnik jednog od poslovnih prostora u ovoj zgradi. 

Dodaje da u ovom objektu ne postoji mogućnost da se negdje može pojaviti plin.

„Sve je ovo urađeno zbog predostrožnosti, stavljen je natpis i pokušavamo da nađemo da li negdje postoji bilo kakva mogućnost da curi plin“, zaključio je na kraju razgovora naš sagovornik.

 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )