FOTO: null

SARAJEVO/ - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FbiH/ sutra se u sjevernim, sjeverozapadnim i jugozapadnim dijelovima očekuje umjereno oblačno vrijeme, povremeno i sa slabom kišom i snijegom u višim područjima, dok se u ostalim predjelima očekuje sunčano.

Ujutro će biti umjereno do potpuno oblačno i suvo. Tokom dana u većini krajeva malo do umjereno oblačno i sunčano, ponegdje promjenljivo oblačno sa dosta sunčanih intervala, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Predveče se očekuje naoblačenje sa jugozapada koje će usloviti kišu na jugu i jugozapadu, koja će padati i tokom noći. 

Duvaće slab do umjeren jugozapadni vjetar, a u Hercegovini slab istočni i sjeveroistočni. Krajem dana i u večernjim časovima u Krajini se očekuju jaki udari juga, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Jutarnja temperatura od minus šest do nula, na sjeveru i sjeverozapadu od dva do osam, na jugu od jedan do pet, a dnevna od tri do devet na jugu Hercegovine, sjeveru i sjeverozapadu do 12 stepeni Celzijusovih. 

U Srpskoj i FBiH danas je sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. 

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica i Gacko minus šest, Nevesinje i Sokolac minus četiri, Ivan sedlo minus dva, Livno minus jedan, Bileća, Čemerno i Rudo nula, Šipovo i Bugojno jedan, Sarajevo, Trebinje i Višegrad dva, Foča, Srebrenica, Jajce i Mostar tri, Han Pijesak, Grude i Zenica četiri, Mrkonjić Grad i Široki Brijeg pet, Drinić i Stolac šest, Doboj, Novi Grad i Neum osam stepeni Celzijusovih. 

U Prijedoru je danas u 13.00 časova izmjerena temperatura vazduha devet stepeni Celzijusovih, Ribniku i Tuzli 10, Srpcu, Bijeljini i Sanskom Mostu 11, Brčkom i Gradačcu 12 i Bihaću 14 stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )