FOTO: null

Na graničnom prelazu Rača oduzeto je putničko motorno vozilo audi A4, registarskih oznaka Srbije jer su uočene prepravke broja šasije, saopšteno je danas iz Granične policije BiH.

Službenici Jedinice granične policije Bijeljina juče su oduzeli vozilo kojim je prilikom izlaska iz BiH upravljao državljanin Srbije čiji su incijali B.V. 

Prema nalogu tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, vozilo je predato službenicima Policijske uprave Bijeljina MUP-a Republike Srpske na dalje postupanje. 

Na graničnom prelazu Izačić juče je oduzeta falisifikovana CEMT dozvola /odobrenje za međunarodni prevoz robe u drumskom saobraćaju/, koju je prilikom granične kontrole na uvid dao državljanin Hrvatske čiji su inicijali J.B. 

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo falisifikovanje isprave, o događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Unsko-sanskog kantona. 

Pri ulasku u BiH na graničnom prelazu Deleuša sa jednog vozila oduzete su falsifikovane registarske oznake Albanije, a priveden je vozač čiji su inicijali N.A, koji je državljanin Albanije. 

O događaju je obaviješten tužilac Okružnog tužilaštva u Trebinju. U toku je dalji rad na ovim slučajevima. 

Službenici Jedinice granične policije Gradiška juče su lišili slobode državljanina BiH čiji su inicijali H.B, kojeg potražuje Opštinski sud u Sarajevu zbog krivičnog djela obljuba nad nemoćnom osobom. 

Uhapšeni je kontrolisan pri ulasku u BiH na prelazu Gradiška i predat službenicima Sudske policije Odžak. 

Na prelazu u Kostajnici pri ulasku u BiH slobode je lišen muškarac čiji su inicijali S.M. jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Novom Gradu zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. On je predat Sudskoj policiji Banjaluka.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )