FOTO: null

Policijska stanica Bijeljina početkom mjeseca decembra 2015. godine od strane radnice apoteke u Bijeljini, zaprimila je prijavu, da je NN muško lice od nje na prevaru uzeo novac u iznosu od 480 KM.

Istog mjeseca 2015. godine od strane radnice trgovinske radnje u Bijeljini prijavljeno je, da je NN muško lice na prevaru uzeo novac u iznosu od 520 KM. Na isti način je oštećena i apoteka u Ugljeviku za iznos od 480 KM.

Naime, izvršilac krivičnog djela se oštećenim radnicama, predstavljao kao kapiten fudbalskog kluba čiji su sponzori bili pravna lica gdje su oštećene zaposlene. Nadalje, isti im je obećao, da će isporučiti trenerke fudbalskog kluba sa logom njihovih firmi, te na ime štampanja pomenutog loga od njih uzeo novac.

Radeći na rasvjetljavanju ovih krivičnih djela, policijski službenici došli su do saznanja da je izvršilac ovih djela najvjerovatnije tridesetpetogodišnji Z.Ž. iz Broda. Od strane policijskih službenika lice Z.Ž. je lišen slobode. U toku kriminalističke obrade isti je u potpunosti priznao izvršenje sva tri gore navedena krivična djela. 

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela Prevara protiv lica Z.Ž. sledi izvještaj nadležnom tužilaštvu.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )