FOTO: InfoBijeljina.com

Na području Zvornika spriječen je nezakonit promet 5.250 kutija cigareta bez akciznih markica, procijenjene tržišne vrijednosti oko 28.000 KM.

Cigarete su otkrivene juče prilikom kontrole i pregleda putničkog motornog vozila “pasat” kojim je upravljao E.M. (54), državljanin BiH, koji nije posjedovao dokumentaciju o porijeklu robe, saopšteno je danas iz Granične policije BiH.
 
Nezakonit promet cigareta spriječili su pripadnici Jedinice granične policije Zvornik i Posebni tim Granične policije BiH, u saradnji sa službenicima Uprave za indirektno oporezivanje BiH.
 
Prema naredbama tužioca Tužilaštva BiH i sudije za prethodni postupak Suda BiH izvršeni su pretres vozila i stambenog objekta koji koristi osumnjičeni.
 
Cigarete, kao i drugi dokazni materijali privremeno su oduzeti, a protiv E.M. biće dostavljen izvještaj Tužilaštvu BiH zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )