FOTO: null

Na području Policijske uprave Bijeljina u periodu od 05.12. do 31.12.2017. godine, vrši se kontrola brzine kretanja putem radarskog sistema “Ramer 10” koji podrazumijeva evidentiranje brzine bez prisustva policijskih službenika.

“Ramer 10” je protekle sedmice na području ove Uprave zabilježio i najveću brzinu kretanja vozila, pa je tako na magistralnom putu Šamac Pelagićevo jedan vozač prekršio ograničenje, te je vozio 153 km/h. 

Zakonom o bezbjednosti saobraćaja, za ovaj vid prekršaja predviđena je novčama kazna u iznosu od 400,00 KM do 1000,00 KM, dva kaznena boda, kao i oduzimanje vozačke dozvole na dva mjeseca.

Policijska uprava Bijeljina apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise, naročito ona koja se odnose na ograničenja brzine kretanja vozila, te da ne započinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )