FOTO: null

Pripadnici Granične policije u Bijeljini spriječili su dvojicu državljana Etiopije i državljanina Eritreje u pokušaju da ilegalno pređu iz BiH u Srbiju.

O događaju je obaviješteno Tužilaštvo BiH. U toku je dalji rad na ovom slučaju, saopšteno je iz Granične policije BiH. 

Službenici Granične policije u Bijeljini lišili su slobode državljanina BiH i Srbije čiji su inicijali I.L. /39/ jer je graničnom provjerom utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Derventi zbog krivičnih djela ugrožavanje bezbjednosti i izazivanje opšte opasnosti, kao i Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske zbog krivičnog djela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje. 

I.L. je kontrolisan prilikom ulaska u BiH na graničnom prelazu Popovi i predat je službenicima Sudske policije Bijeljina. 

Službenici Granične policije u Dobrljinu otkrili su 7. oktobra četiri lica sa područja Kosova u vozu koji je saobraćao na relaciji Sarajevo-Zagreb. Oni su, zaključavši se u toaletu vagona, pokušali da izbjegnu granične provjere i da ilegalno pređu granicu. 

Oni su predati Službi za poslove sa strancima BiH uz prijedlog za protjerivanje sa teritorije BiH. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )