FOTO: null

ISTOČNO SARAJEVO - Na području opštine Pale pravo glasa na predstojećim izborima ima 19.883 birača upisanih u centralni birački spisak, rekao je Srni predsjednik Opštinske izborne komisije Goran Kosorić.

Kosorić je istakao da će birači u nedjelju, 7. oktobra, moći da glasaju na 39 redovnih biračkih mjesta. 

U Opštinskoj izbornoj komisiji Istočna Ilidža kažu da trenutno na spisku imaju 13.525 lica sa pravom glasa, koja će moći da glasaju na 23 redovna biračka mjesta. 

Predsjednik Opštinske izborne komisije Istočno Novo Sarajevo LJubica Nikolić ističe da pravo glasa ima 10.388 birača koji će moći da glasaju na 14 biračkih mjesta. 

Na području opštine Istočni Stari Grad pravo glasa ima 1.118 birača, a građani će moći glasati na četiri redovna biračka mjesta, dok u Trnovu pravo glasa ima 1.212 birača, a na raspolaganju će biti četiri biračka mjesta. 

Opštinska izborna komisija u Kalinoviku na spisku ima 1.815 lica sa pravom glasa, koja će moći da glasaju na 12 biračkih mjesta. 

U svim opštinskim izbornim komisijama kažu da će imati biračka mjesta za glasanje na nepotvrđenim glasačkim listićima i za glasanje u odsustvu, kao i mobilne timove.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )