FOTO: infobijeljina.com

Tokom šest mjeseci 2024. godine na graničnim prelazima na području Bijeljine prema potragama nadležnih organa uhapšeno je 20 osoba od strane Granične policije BiH, rečeno je InfoBijeljini iz Granične policije BiH.

"Oni su lišeni slobode zbog krivičnih djela: krađa, teška krivična djela protiv sigurnosti javnog saobraćaja, prevara, utaja, proganjanje, ugrožavanje sigurnosti, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih naprava i neovlaštena proizovodnja i promet opojnih droga", naglasili su iz Granične policije BiH u izjavi za InfoBijeljinu.

Jedno od ovih hapšenja bilo je kada su pripadnici Jedinice granične policije Bosne i Hercegovine Bijeljina uhapsili 25. maja M.M. (49), državljanina BiH. Kako je tada saopšteno, utvrđeno je da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora.

M.M. je, dodaje se u saopštenju, kontrolisan na izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prelazu Rača te je predat službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina.

Na graničnom prelazu Rača 4. maja uhapšen je i M.T. (67) jer ga potraživao Osnovni sud u Gradišci radi izdržavanja kazne zatvora. On je, podsjetimo, predat službenicima Okružnog centra sudske policije Banjaluka.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )