FOTO: youtube

Pokojni glumac Marinko Madžgalj danas bi slavio 44. rođendan.Teška bolest ga je odnijela, ali će on uvijek živjeti u srcima onih koji su pratili njegov rad i voljeli njegov smisao za humor.

Marinko Madžgalj bio je glumac, pjevač i televizijski voditelj.Uviek je bio pozitivan i nasmijan, i tako je djelovao i na druge...
 
Teška bolest sa kojom se borio nešto manje od godinu dana odnijela je pobjedu i tako ostavila mnoge prazna srca.

Nedavno je u dvorištu pozorišta Atelje 212 otkriven njegov mural, a tom prilikom se obratila i glumčeva majka Mirjana.
 
"Oni su sve ovo krili od porodice, ali Marinkova najbolja drugarica Maja Đinović me je zvala da odaberem fotografiju za mural. Svi su ga znali po osmehu od uva do uva koji obarao s nogu", rekla je kroz suze Mirjana Madžgalj za Kurir televiziju i nastavila:
 
"Moj sin je bio čista ljubav i sreća. Sada imam njegovu ćerku Saru. Biti baka je lepa titula. Meni ona nije uteha. Ona je predivna, ide na balet", otkrila je Mirjana Madžgalj.
 
Mural Marinku Madžgalju nalazi se pored onih koji su posvećeni legendarnim glumcima Zoranu Radmiloviću i Bori Todoroviću, a majka kao i svaka majka od ovog gubitka nikad se neće oporaviti.
 
"Budim se i idem da spavam s njim. I dalje ga čekam. Nijedna majka ne može to da prihvati. Znam da bi on rekao: "Ma daj, nemoj, kevo." On je i dalje moja zvezda vodilja", rekla je neutješna.
 
Sa ovim gubitkom ne mogu da se pomire ni njegovi najbliži prijatelji.

Glumac Andrija Milošević putem društvenih mreža još jednom prisjetio poznatog glumca.
 
"Druže moj. Sačuvaću te. Ne brini. Slobodno idi. Nije ovaj tren tako kratak. Nije vreme za sumnju. Budi mi dobar. Išli smo jednom, sami. Sve si mi rekao. U meni je sto vulkana. Spalio bih svu logiku sveta, samo da se još malo igramo. A to se ne može. Druže moj, budi spokojan. Odbraniću te ja. Zamrznuću osmehe, za neka bolja vremena. Ti samo idi. Budi siguran i smeo, a ja ću voleti ovu suzu, koju nikada nisam hteo", napisao je on u pričama na Instagramu.
 
 
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )