FOTO: null

Odbornici nove skupštinske većine, uz saglasnost novoimenovanih načelnika Odjeljenja za prostorno uređenje i Odjeljenja za društvene djelatnosti u Gradskoj upravi Grada Bijeljina, podnijeli su zahtjev Gradonačelniku da izuzme zemljište koje se nalazi u s

Ovaj zahtjev ima za cilj izgradnju fudbalskog igrališta za Fudbalski klub "Koridor" i, u koliko prostor to dozvoljava, da se uz fudbalsko igralište napravi sadržaj namjenjen za igru djece.

Po prvobitnom planu, za ovu namjenu bila je predviđena lokacija br.1, ali s obzirom da se nalazi u blizini deponije sa koje se širi nepodnošljiv smrad, podnosioci ovog zahtjeva su predložili lokaciju br.2 koja se nalazi odmah iza pravoslavnog hrama u ovoj mjesnoj zajednici.

Ne postoje nikakve smetnje da radovi započnu odmah i iz razloga što bi se zemlja koja ostaje kao višak prilikom uređenja industrijske zone 2 mogla upotrijebiti za uređenje fudbalskog igrališta i ostalih sadržaja na lokaciji br.2.

Građani, iskreno se nadamo da ćete podržati ovu našu inicijativu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )