FOTO: InfoBijeljina

Četrdesetčetvorogodišnji muškarac iz Bijeljine lišen je slobode zbog postojanja osnova sumnje da je  izvršio krivično djelo iz oblasti zloupotreba opojnih droga

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina  u cilju otkrivanja rasvjetljavanja i dokazivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, 19.07.2018. godine pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva i Osnovnog suda u Bijeljini, izvršili su pretresanje stana i drugih prostorija kod lica na području grada Bijeljina.

"Pretresanje je izvršeno kod lica M.P. (1974)  iz Bijeljine i isti je lišen slobode, a prilikom pretresanja   pronađena je opojna droga „marihuana“ ukupne težine 745 grama, 309 sjemenki indijske konoplje, 21 plastična posuda u kojima se nalazi zasijana indijska konoplja, 6350 tableta medicinske droge i 120 kilograma nepoznate materije smjese za pravljenje medicinskih droga", navodi se u saopštenju Policijske uprave Bijeljina.

Policijski službenici PU Bijeljina će nastaviti dalji rad po navedenim predmetima u cilju utvrđivanja i dokumentovanja svih relevantnih činjenica u vezi izvršenja krivičog djela od strane osumnjičenenog M.P,  nakon čega će  OT Bijeljina po realizaciji potrebnih istražnih mjera i radnji, biti podnešen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv osumnjičenog.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )