FOTO: null

Iza nas su godine bola i straha za sudbinu našeg Bojana. Ne prođe dan, a da na njega ne pomislimo. Ali, njemu nema ni traga ni glasa.

To je za "Nezavisne" izjavio Milenko Koprena, otac Bojana Koprene, koji je nestao 7. jula 2014. godine, nakon što je izašao iz ugostiteljskog objekta "Krčma kod Roze", u Kolima, nadomak Banjaluke.

"Nikada nam niko nije rekao šta se desilo mom sinu. Stalno razmišljamo i raspitujemo se o tome.  Nedavno je kćerka razgovarala sa inspektorom koji vodi taj slučaj", priča Milenko Koprena, čijeg sina su policajci, mještani Manjače i lovci, njih oko 150, tražili i u velikoj akciji u decembru 2014. godine, kada je pregledano oko 10 kilometara kvadratnih šume, ali Bojan nije pronađen.

Bojan, te još 71 osoba, nestali su od 2007. do prošle godine u RS, i još nisu pronađeni. Iz policije uvjeravaju da se od potrage ne odustaje.

"Za tim licima se aktivno traga", poručuju iz MUP-a RS.

Kako pojašnjavaju, nakon što budu obaviješteni da je neko nestao, policajci preduzimaju sve što je potrebno s ciljem pronalaska.

"Po samom zaprimanju prijave o nestalom licu, policajci nastoje da od prijavitelja dobiju što više informacija koje se odnose na ličnost, karakteristike, osobine i sklonosti nestalog lica, a koje bi doprinijele što bržem pronalasku", rekli su za "Nezavisne" iz MUP-a RS.

Kada prijava stigne, kako se dodaje, policajci odmah počinju potragu, a samim tim i provjeru svih navoda zaprimljenih u prijavi.

"Takođe, fotografija nestalog lica prosljeđuje se policiji sa drugih linija rada, kako bi bili upoznati o nestanku. Od velikog značaja je vrijeme koje je proteklo od momenta nestanka lica", napominju iz MUP-a RS.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )