FOTO: null

Uprava kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske podnijela je danas Specijalnom tužilaštvu Srpske izvještaj protiv NN izvršioca ili više njih zbog krivičnog djela neovlašćeno prisluškivanje i tonsko snimanje više privatnih razgovora predsjednika Vla

Krivično djelo počinjeno je tako da je u prethodnom periodu u više navrata ili u kontinuitetu vršeno neovlašćeno tonsko snimanje - prisluškivanje razgovora predsjednika Vlade Republike Srpske, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

NN lice ili više njih, koja su počinila ovo krivično djelo, kao i lica koja su na nezakonit način došla u posjed audio-materijala i objavila ga mogu se smatrati saizvršiocima ovog krivičnog djela.Uprava kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske nastaviće rad na ovom predmetu sa Specijalnim tužilaštvom Republike Srpske.

U određenom broju medija u BiH 15. novembra je objavljen montiran, kompromitujući audio-materijal u kojem su iz konteksta izvučene pojedinačne izjave premijera, te montirane sa drugim izjavama.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )