FOTO: srpskainfo.com

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske obilježava krsnu slavu - Sveti arhangel Mihailo.

Direktor Policije Siniša Kostrešević je rekao da Policija Republike Srpske brojnim aktivnostima pokazuje da je opredijeljena za borbu protiv organizovanog kriminala, ali i uspješna u očuvanju bezbjednosti na prostoru Srpske.
 
Povodom krsne slave MUP-a, tradicionalni koncert Policijskog orkestra predviđen je u 20.00 časova u Banskom dvoru.
 
Dodik: MUP Srpske da nastavi sa dobrim rezultatima
 
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku ministru unutrašnjih poslova Srpske Siniši Karanu povodom slave Ministarstva - Svetog arhangela Mihaila, izrazivši uvjerenje da će MUP nastaviti da ostvaruje još bolje rezultate u izvršavanju misija i zadataka, jačanjem duha i vjere svih pripadnika.
Dodik je naglasio da se sa posebnim poštovanjem mora čuvati uspomena na pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske koji su dali živote da bi se danas živjelo u slobodi i sigurnosti, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Srpske.
 
"Povodom Svetog arhangela Mihaila, slave MUP-a Republike Srpske, Vama, vašim saradnicima i svim pripadnicima MUP-a upućujem najiskrenije čestitke, sa željama da vas ova proslava ispuni radošću, te donese mnogo uspjeha u vašem važnom radu na zaštiti bezbjednosti građana", naveo je Dodik u čestitki.
 
Višković: MUP- predani čuvar Srpske
 
Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je ministru unutrašnjih poslova Srpske Siniši Karanu, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ krsnu slavu Aranđelovdan, ističući da Ministarstvo i svi njegovi časni pripadnici predstavljaju jednu od najvažnijih institucija Republike i svojevrstan garant opstanka na ovim prostorima.
 
"Želim Vam još mnogo uspjeha u radu i da i u narednom periodu ostanete na visini zadatka koji vam je povjerio narod Republike Srpske", naveo je Višković u čestitki.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )