FOTO: null

Zoran Dukić (48) iz Srpca uhapšen je nakon što je napao policajca, kojeg je - ugrizao za šaku!

Da nevolja bude veća, dogodilo se to usred bijela dana, juče oko 13.45, kada su policajci za Dukića utvrdili da je bio mrtav pijan, odnosno da je imao oko 2,4 g/kg alkohola u organizmu. 

Prethodno su policajci postupili po prijavi da se na lokalnom putu u Bajincima dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali Dukić, s ventom, te sedamnaestogodišnjak s mopedom, a koji je povrijeđen. 

"Alko-testiranjem učesnika utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu kod Z.D, te je on tokom hapšenja vrijeđao policajce, a zatim pružio i aktivni otpor, nanijevši povrede policajcu", saopštila je Vesna Divljanović, portparol Policijske uprave Gradiška. 

"Nezavisne" nezvanično saznaju da je Dukić policajce vrijeđao, a jednog od njih potom je odgurnuo, te je čuvar javnog reda i mira zadobio krvni podliv na desnoj nadlaktici, oguljotinu ispod lijevog koljena, ali i ugriz na lijevoj šaci. 

Povrijeđenom policajcu je ukazana medicinska pomoć u Domu zdravlja Srbac. U pitanju su lakše povrede. 

"Policijska uprava Gradiška osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policijske službenike i apeluje na sve građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja", upozorila je Divljanovićeva.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )