FOTO: Srpskainfo

Od Bihaća, preko Banjaluke, Tuzle, Bijeljine i Sarajeva, pa sve do Foče i Trebinja – oko 25 gradova je humanitarni karavan kompanije Mozzart obišao tokom epidemije korona virusa, uvijek vodeći računa da donacije stižu u sama žarišta.

Iz nedjelje u nedjelju je ovaj privredni gigant pomagao bolnicama širom zemlje, najprije kroz finansijske donacije, a onda i u velikoj akciji uručenja vitaminskih paketa za ljekare i pacijente!
 
Medicinski radnici bili su dirnuti ovim gestom, a ukupno je donirano više od 150 tona voća.
 
Riječi glavnog medicinskog tehničara bolnice u Travniku, Ekrema Mrakića, najbolje oslikavaju koliko je bilo važno da doktori osjete da zajednica misli na njih.
 
– Ovakve donacije nisu vrijedne samo u materijalnom smislu, već predstavljaju i veliku moralnu podršku u ovim teškim danima – rekao je Mrakić.
 
Na slične izjave i poruke zahvalnosti Mozzart humanitarni karavan je nailazio i u ostalim mjestima u koja je slao svoje vitaminske pakete za medicinske radnike.
 
Prilikom uručenja u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci direktor ove ustanove, dr. Vlado Đajić je izjavio:
 
„Kompanija Mozzart je jedna od najboljih i uvijek je tu bila i imala dobru percepciju o situaciji u kojoj su trenutno zdravstveni radnici i pacijenti. Oni su uvijek samostalno nudili pomoć i  prvi vukli prave poteze i dolazili kod nas.“
 
Podsjetimo, poruku ljekarima da istraju u borbi prošle godine poslale su i najveće sportske zvijezde u regionu, na Mozzartovim humanitarnim All Star turnirima u video-igri FIFA 20.
 
 
Učestvovali su Luka Jović, Ivan Šaponić, Nikola Milenković, Luka Adžić, Veljko Nikolić, Mihajlo Nešković, Amer Gojak, Boris Radunović, Džanan Musa, Luka Mitrović i Damjan Dostanić.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )