FOTO: N1

Komentarišući suspenziju Sona Heung-mina, menadžer Tottenhama Jose Mourinho rekao je da nije baš fan VAR tehnologije.

Sudija Anthony Taylor prvobitno nije vidio nikakav prekršaj, ali je nakon gledanja VAR-a donio odluku da se dodijeli crveni karton u porazu od Chelseaja (2:0).

“Ta situacija sa Sonom, mislim da je Paul Tierney pogriješio. Odluka je pogrešna. I to u Engleskoj, u Premier ligi, najboljem takmičenju na svijetu, sa karakteristikama koje imamo i ako njih promijenimo, onda ubijamo najbolju ligu na svijetu“, rekao je Mourinho i dodao:

“Paul Tierney je odlučio ‘da‘, a Anthony Taylor je bio na pet metara odatle i rekao je da nije crveni karton. Tako da ko sudi? To nije bio gospodin Taylor, već gospodin Tierney. VAR je trebalo da bude podršku fudbalu, da ostane vjeran spektaklu, a uradili su to što su uradili sa penalom i ubili su utakmicu odlukom o Sonu“.

"Pijevci" su na 18 premijerligaških mečeva samo dva puta sačuvali mrežu netaknutom.

“Znam kako to da popravim, ali kako bih to uradio 100%, moraću da oduzmem timu neke kvalitete koje želimo da zadržimo. Nije teško koncentrisati se na to da sačuvamo gol, da poboljšamo defanzivnu organizaciju i na to da ne pravimo greške. Ali teško je sve to ostvariti i da pri tom ne gubimo od ofanzivnih kvaliteta. Potrebno nam je vrijeme“, kaže portugalski stručnjak.

Tottenham je sada na sedmoj poziciji na tabeli sa šest bodova manje od četvrtoplasiranog Chelseaja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )