FOTO: InfoBijeljina

Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ saobraćaj se odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, a kolovozi uz rijeku Savu su mokri, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Srpske.

U kotlinama i duž riječnih tokova mjestimično je smanjena vidljivost zbog magle, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina mogući su sitniji odroni.

Zbog minerskih radova danas će od 10.00 do 16.00 časova biti obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Krupac-granica Republike Srpske /Bogatići/, na lokalitetu mini-hidroelektrane "Krupac" na rijeci Željeznici u Krupcu. Saobraćaj će regulistai privremeno postavljena signalizacija.

Deminiranje se izvodi na radilištu "Klakari Donji osam, 13 i 14", u opštini Brod, zbog čega dolazi do privremenih obustava saobraćaja na dionici magistralnog puta Brod-Odžak od 8.00 do 15.00 časova, u intervalima 30 minuta obustave i 10 minuta propuštanja saobraćaja.

Zbog izgradnje mini-hidroelektrane, na magistralnom putu Kotor Varoš-Obodnik, izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja.

Režim saobraćaja je izmijenjen i postavljena je privremena signalizacija na dionici magistralnog puta Johovac-Rudanka zbog regulisanja ulaza i izlaza na magistralni put vozila gradilišta koja su angažovana na izgradnji auto-puta Koridor "Pet ce" kroz Republiku Srpsku.

U toku je izgradnja i sprovođenje privremenog sistema naplate putarine, na auto-putu Gradiška-Banjaluka, lokalitet Mahovljanska petlja, zbog čega je izmijenjen režim saobraćaja.

Na magistralnom putu Zenica-Nemila zbog sanacije u tunelu "Vranduk dva" u noćnim časovima saobraćaj se obustavlja od trideset minuta nakon ponoći do 4.30 časova.

Zbog radova, sporije se saobraća na dionicama magistralnih puteva Konjic-Jablanica, Olovo-Kladanj-Stupari, Srebrenik-Orašje, Lanište-Ključ i Jajce-Jezero.

Zbog sanacije, obustavljen je saobraćaj na regionalnom putu Tromeđa-Zvirovići.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja.

Obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na graničnom prelazu Brčko-Gunja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )