FOTO: null

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) na zasjedanju Saboru, koje će biti održano u aprilu, mogao bi da pretrpi ozbiljnu reorganizaciju, a nakon što izaberu predsjednika i Glavni odbor SNSD-a u dogledno vrijeme biće izabrani i novi potpredsjednici stran

Prema nezvaničnim informacijama, nakon zasjedanja Sabora moglo bi da dođe do izbora jedne vrste izvršnih sekretara za sve izborne jedinice u RS, odnosno njih devet koji bi preuzeli odgovornost organizovanja i djelovanja stranke na tim prostorima.

"Neki govore da će doći do ozbiljne reorganizacije i dubinske čistke unutar stranke, odnosno Glavnog odbora kojeg će izabrati Sabor", ispričao je izvor "Nezavisnih".

U samom SNSD-u malo ko zvanično želi razgovarati na temu Sabora, koji će zasjedati 25. aprila.

"Predsjedništvo stranke se nije sastajalo i razgovaralo na tu temu, ali u utorak imamo sjednicu Izvršnog odbora i to će biti jedan u nizu sastanka na kojem će se govoriti o pripremi Sabora", rekla je Nada Tešanović, potpredsjednik SNSD-a i aktuelni delegat ove stranke u Vijeću naroda RS.

Tešanovićeva je potvrdila da će u ovoj godini biti izabrani i novi potpredsjednici partije jer, kako kaže, svima im ističe četvorogodišnji mandat na toj funkciji.

Kada je u pitanju predsjednik stranke Milorad Dodik, on je najavio svoju kandidaturu, istovremeno naglašavajući da nema ništa protiv da pored njega na sjednici stranačkog Sabora bude još kandidata za predsjednika stranke.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )