FOTO: srpskainfo.com

Nesvakidašnja priča osvanula je na Redditu, gdje se novopečeni mladoženja požalio na kuma, inače prijatelja iz djetinjstva.

Vjenčanje je trebalo da bude naš najsrećniji dan. Supruga i ja smo mjesecima planirali svaki detalj, i sve je ispalo savršeno – skoro – napisao je.

Čovjek je objasnio da je sve išlo po planu, do trenutka kada je kum trebalo da održi govor.

– Na početku smo čuli uobičajene šale, a onda se odjednom okrenuo prema svojoj djevojci i počeo da priča o njihovoj vezi. Prije nego što sam shvatio šta se dešava, on je kleknuo i zaprosio je! Usred mog vjenčanja – napisao je ona.

Gosti su utihnuli, a nakon što je djevojka rekla “da” svi su počeli da tapšu, prenosi Telegraf.

– Mogao sam da osjetim kako mi supruga steže ruku. Umjesto da gosti slave naš brak, bili su fokusirani na kuma i njegovu djevojku – napisao je on.

Nakon prvobitnog šoka, mladoženja je prišao kumu i izrazio svoj bijes i razočarenje.

– Rekao mi je da pretjerujem, da je mislio da će to bili iznenađenje i pretpostavio da ću biti srećan zbog njega. Odgovorio sam mu da je sebičan, bezobziran i na kraju ga izbacio sa proslave – napisao je on.

Prijatelji mladenaca su smatrali da je reakcija bila pretjerana i da bi sve trebalo da zaboravi zarad dugogodišnjeg prijateljstva. S druge strane, mlada je podržala odluku o izbacivanju sa slavlja.

Na Reditu, korisnici su u velikoj mjeri bili na strani mladoženje, kritikujući kuma zbog njegovog postupka.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )