FOTO: pixabay

Trema prije vjenčanja je potpuno normalna pojava, ali kako se datum približava, mnogi mladenci preispituju svoju odluku.

Svi koji su se pripremali ići na jedno vjenčanje, ostali su šokirani kada im je dvije sedmice prije vjenčanja, mladoženja poslao e-mailove u kojima piše da je sve otkazano, a zatim ih, pet sati kasnije, obavijestio da ipak nije, piše The Sun.

Fotografije ovog e-maila ubrzo su se pojavile na internetu i ljudi su uglavnom komentarisali kako je budući mladoženja sigurno bio pijan i da ovakva poruka definitivno nije bila prikladna.

Prvi e-mail nosio je naslov "Nesretna objava".

"Ovo je najteža stvar koju sam ikad morao učiniti. Znam da se nikad neću moći izviniti na pravi način, ali ja se zaista ne mogu vjenčati. Još jednom, veoma mi je žao", pisalo je u njegovom e-mailu.

Mada su gosti bili šokirani ovim dramatičnim e-mailom, u kojem nije objašnjeno iz kojeg razloga se vjenčanje otkazuje, još više su bili zbunjeniji kada su dobili naredni e-mail.

Njegov naslov je bio "Iskreno izvinjenje, molim, pročitajte!"

"Porodici, prijateljima i gostima. Zaista mi je žao zbog poruke koju sam vam poslao prošle noći. Ona nikad nije trebala biti poslana. Žao mi je što sam vas sve šokirao. Još jednom, prihvatite moje izvinjenje", pisalo je u drugom e-mailu.

E-mailovi su poslani u razmaku od 5 sati, samo dvije sedmice prije vjenčanja.

Nakon što je njihova fotografija objavljena na internetu, neki od gostiju su je javno komentarisali.

"Svi s našeg posla su bili pozvani i svi su vidjeli ove e-mailove koje je poslao mladoženja. Bilo je strašno neugodno", napisao je jedan od gostiju.

Ubrzo su se i drugi korisnici društvenih mreža javili i iznijeli svoje komentare ispod fotografije.

"Ovo se neće završiti dobro. Ja bih čekao 12 mjeseci, pa tek onda poslao poklon za vjenčanje, za svaki slučaj", dodao je drugi korisnik.

Kako god da se ovaj slučaj završio, mladoženja je barem uspio nasmijati brojne ljude na društvenim mrežama i dati im inspiraciju za razne šaljive komentare.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )