FOTO: null

Odbojkaši Mladosti iz Brčkog pobjednici su Kupa Republike Srpske za muškarce, pošto su danas sa 3:0 savladali bijeljinskog Radnika (25:19,25:21, 25:18).

MLADOST BRČKO – RADNIK BIJELJINA 3:0 (25:19,25:21, 25:18)

Ekipa Branka Mišića je bila bolja tokom čitavog susreta, mnogo mirnija, staloženija, i na kraju im se to i vratilo kroz konačnu pobjedu u meču. Radnik je svoju šansu propustio u drugom setu, kada su stigli na 22:20, ali su onda pogriješili na servisu. Uzvratila im je Mladost greškom na servisu, ali su oni ponovo poklonili poen poslije servisa Brčacima, i oni su stigli do meč lopti, i odmah su prvu iskoristili.

U trećem setu Mladost je i dalje bila u svom ritmu,lako su došli do velike prednosti, imali prednost od 24:18, kada je primač Radnika, Vlado Miličević, pogodio mrežu nakon servisa, i slavlje je moglo da počne.

Za najboljeg igrača finala proglašen je primač pobjednika, Jovan Čendić.

Odbojkašima Mladosti iz Brčkog je ovo peta titula Kupa RS u nizu, a osvojili su je pred domaćim navijačima.

Mladost: Novkomet, Glišić, Nikolić, Dominiković, Čendić, Janjić, Keserović, Ostojić Ivanović, Zimonjić, Kisić, Ivanović, Gajić, Čolo, Divljan, Bjelović Trener: Branko Mišić

Radnik:Toromanović, Balaban, Đurić, Jokanović, Perišić, Babalj, Delić, Jocić, Lukić, Milićević, Radić, Damjanović, Ćulibrk, Vujović Trener: Darko Manojlović

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )