FOTO: InfoBijeljina

Razvoj sporta, sportske infrastrukture i sportskih talenata u našem gradu, ključno je za budućnost, a Bijeljina je upravo to - grad sporta i mladih sportskih talenata, izjavio je Mladen Milić, kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Bijeljina.

On dodaje da je naša obaveza da se pruži finansijska i svaka druga pomoć, kako bi Bijeljina postala još jači sportski centar nego što je sada.

"Ulaganjem u sport poput odbojke, rukometa, košarke i fudbala, atletike i borilačkih sportova, ulažemo u buduće šampione. Grad Bijeljina, kao ravničarski kraj, takođe, ZASLUŽUJE da ima i mora da ima adekvatne biciklističke staze koje će povezati cijeli grad, ali i prigradska naselja sa samim gradom što će podstaći građane Bijeljine da, u još većoj mjeri, koriste ovaj ekološki prihvatljiv i poželjan vid prevoza koji je ujedno koristan i preporučljiv za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja", navodi Milić.

Poručuje da zato trebamo izgraditi desetine kilometara biciklističkih i šetačkih staza za zdraviji život svih nas.

"Neka naš grad postaje mjesto gdje se snovi ostvaruju, gdje talenat dobija šansu a budućnost gradi na sportskim vrijednostima. Bijeljina ne smije da stoji. Gradimo budućnost zajedno", zaključuje Milić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )