FOTO: null

Fudbaleri Mladosti otpočeli su pripreme pred početak šampionata čime je okončana zimska pauza. Prozivci se odazvalo 15 fudbalera.

Veći dio priprema Mladost će odraditi u Velikoj Obarskoj gdje je planirano odigravanje nekoliko kontrolnih utakmica, a ukoliko vremenski uslovi ne budu odgovarali razmišlja se odlazak u toplije krajeve. S obzirom da je jesen završena na poslednjoj poziciji sa osvojenih mršavih 9 bodova jasno je da Bijeljince  na proljeće očekuje žestoka borba za opstanak u Premijer ligi BiH. 

- Očekuje nas težak i mukotrpan posao u nastavku šampionata jer se nalazimo na poslednjem mjestu na tabeli i trebaće mnogo energije i truda svih pojedinaca da iznađemo rješenje kako  bi prebrodili rige oko opstanka. Očekujem da svi igrači koji budu u klubu daju svoj maksimum ka ostvarenju našeg cilja. Potrebna su nam i određena pojačanja koja će biti adekvatna, za sada imamo 15 igrača koji su se odzavali prozivci. Naravno, ovo nije konačan spisak igrača mi ćemo u zavisnosti od finasija iznaći rješenja da se pojačamo pred početak prvenstva, a imamo još igrača sa kojima moramo obaviti razgovore za sada je rano govoriti o njihovim imenima - istakao je predsjednik Mladosti Borko Blagojević.

Blagojević je istako da još ništa nije dogovoreno o prelasku Aleksandra Vasića u Radnik, iako je on viđen na prozivci na Gradskom stadionu.

- Naš stav je da Vasića pustimo gdje god on želi da ide, ali on ima profesionalni ugovor sa nama pa je nama u interesu da se klubovi dogovore oko njegovog angažmana, u protivnom on je još igrač Mladosti iz Velike Obarske - jasan je Blagojević.

Igrači na prozivci: Perica Novaković, Miroslav Jevtić, Perica Trifković, Nemanja Dabić, Dušan Hodžić, Dušan Zelić, Nikola Mazić, Mikica Blagojević, Dragiša Komarčević, Dragan Ristić, Aleksandar Vasić, Filip Vujić, Dragan Anđelić, Zoran Đukić, Anel Ramić.

Bubanja pred promocijom

- Slavoljub Bubanja je vodio Nikšićki Čelik gdje je zabilježio odlične rezultate u šampionatu Crne Gore. Pregovori oko njegovog angažmana su pri kraju ostalo je samo da se dogovrimo oko detalja i onda će uslijediti potpis na saradnju sa našim klubom - rekao je predsjednik Mladosti Borko Blagojević.

Pored Bubanje, na mjestu trenera bila su u opticaju dva imena, Srđan Bajić doskorašnji trener Radnika iz Bijeljine, te Saša Štrbac.

- Mi smo obavili razgovore sa Štrbcem i Bajićem ali je Bubanja bio najkonkretniji kada su njegovi zahtjevi u pitanju, a nam je bitan i finanskijski momenta koji moramo ispratiti gdje smo se u nekim stvarima dogovrili sa Bubanjom - zaključio je Blagojević.

I.Đ.Stanišić


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )