FOTO: null

Odbojkaši Radnika poraženi su od Mladosti iz Brčkog sa 3:0, u derbiju XV kola muške Premijer lige BiH.

Radnik – Mladost 0 : 3 ( 19:25, 16:25, 22:25 )

Tri vezane pobjede u drugom dijelu prvenstva i sigurna igra u tim mečevima, ulivali su nadu domaćim odbojkašima da mogu ravnopravno da se suprostave aktuelnom šampionu BiH. Međutim, kadrovski problemi koji su zadesili Radnik uslovili su da dobar otpor pruže samo do polovine prvog i drugog seta, kada su posjetioci mogli da vide odličnu igru i jedne i druge ekipe. Gosti su tokom cijelog susreta uspješno koristili mane domaćina, prije svega na prijemu i odbrani. To se najviše primjetilo kod libera Anta Oršolića, koji zbog povrede skočnog zgloba zadobijene veče pred utakmicu, nije pružio partiju koja se od njega očekivala.

Mladost je snažnim, ali i preciznim servisima, prije svih Janjića, pravila velike probleme primačima Radnika – Deliću, Milićeviću, i uz već pomenutog Oršolića to je bio glavni razlog poraza Radnika. Pored Oršolića, Dejan Jocić se vež duže vremena nalazi van trenažnog procesa, dok je Brane Stanišić meč odigrao povrijeđen. Kod Mladosti odlične partije pružili su svi igrači aktuelnog šampiona i lidera na tabeli Premijer lige BiH.

Do kraja regularnog dijela šampionata ostalo je da se odigraju još tri utakmice. Cilj Bijeljinaca je da sačuvaju treću poziciju, dok će Brčaci pokušati da odbrane tri boda prednosti u odnosu na Kakanj za pol poziciju pred početak doigravanja.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )