FOTO: rama-prozor.info

Mladić (23) srpsko-rumunskog porijekla napravio je juče haos u Nemačkoj, kada je pobegao sa mesta nesreće, nakon što je uništio svoj automobil na auto-putu.

Neimenovani mladić je, iz neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom marke "škoda", udario u bankinu koja dijeli trake, a vozilo je završilo u kontra-smjeru.
 
Vozač je tada uspio da se izvuče iz smrskanog automobila, pretrči auto-put kojim se u tom trenutku kretao veliki broj vozila i pobjegne u šumu. Šokirani vozači, koji su jedva zaustavili vozila da ne udare njega i havarisanu "škodu", odmah su pozvali policiju, koja je otpočela potragu za mladićem.
 
Nakon izvjesnog vremena uspjeli su da ga uhvate, a policiji je odmah bilo jasno zašto je pobegao sa mesta nesreće. Naime, kako prenose nemački mediji, policajci su osetili miris alkohola čim su mu se približili.
 
Alko-test je potvrdio njihove sumnje, a kada su otpočeli provjeru lica, policajci su saznali da je u pitanju lice sa potjernice, koje se nije odazvalo na izdržavanje zatvorske kazne.
 
U ovom trenutku nije poznato zbog čega je osuđen.
 
Policija je mladića sprovela u pritvor.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )